Welcome to Henan Xinqi μηχανήματα Industry Co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Κατηγορία προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Henan Xinqi μηχανήματα Industry Co, Ltd

Προσθέστε: Changyuan γερανός ΒΙ.ΠΑ. Henan

Επικοινωνία: Haibao Zhao

Τηλ: 86-0373-3761862

Κινητό: 15903891358

Φαξ: 86-0373-3761863

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: bettercrane@gmail.com

QDY τύπος 5-74t/Foundry/Casting γερανός με γάντζο

QDY τύπος 5-74t/Foundry/Casting γερανός με γάντζο

Βασικές πληροφορίες. Πρότυπο NO.:QDY Τύπος: γέφυρα γερανό εφαρμογής: κατασκευή χρήσης, Εργαστήρι χρήσης, χρήση εμπορευματοκιβωτίων, ορυκτό περιοχή χρήσης, χάλυβα εργοστάσιο, Χυτήριο σφεντόνα τύπου: σύρμα σχοινί κύρια δοκός μορφή: διπλό GirderPower πηγή: ηλεκτρικό κινείται Τύπος: τροχός εγκατάστασης: συναρμολογούνται πιστοποίηση: ISO9001:...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες.

Μοντέλο NO.:QDY

Τύπος: γέφυρα γερανός

Χρήσης εφαρμογής: κατασκευή, χρήση εργαστηρίου, χρήση εμπορευματοκιβωτίων, ορυκτό περιοχή χρήσης, χάλυβα εργοστάσιο, Εργοστάσιο Χυτηρίων

Σφεντόνα τύπου: συρματόσχοινο

Κύρια δοκός μορφή: διπλό GirderPower πηγή: ηλεκτρικό

Μετακίνηση τύπου: ρόδα

Εγκατάσταση: συναρμολογούνται

Πιστοποίηση: ISO9001: 2000, CE, SGS

Κατάσταση: νέα

Ανυψωτική ικανότητα: 5-74t

Έκταση: 10.5-31,5 m

Μέγ. Άρση ύψος: 20 m

Ποιότητες εργασίας: A7

Προστασία υπερφόρτωσης: συμπεριλαμβάνεται

Περιορισμένη Swithes: περιλαμβάνεται

Ελέγχου Stype:Cabin, κρεμαστό κόσμημα, απομακρυσμένου ελέγχου

Χρονικό διάστημα: 12 μήνες εγγύηση

Παροχή δωρεάν Service: ανταλλακτικά εξαρτήματα

Εμπορικό σήμα: Tengtong

Τυπική προδιαγραφή: Κίνα

Προέλευση: Changyuan, Henan, Κίνα

Περιγραφή προϊόντος

Σχετικά με το προϊόν: QDY τύπος 5-74t Διπλή δέσμη χύτευση επιβάρυνση γερανός με γάντζο

Craneis γέφυρα χύτευσης αποτελούνται κυρίως από γέφυρα, Καβούρι, συνδέοντας τραβέρσα, τρόλεϊ μηχανισμό και ηλεκτρικό μέρος. Το κεντρικό άγκιστρο απασχολεί το διάκενο σταθερά συνδετικό διέλευσης, όπως η συσκευή χειρισμό φορτίου να υψώσουν χάλυβα κουτάλα και το βοηθητικό άγκιστρο ενεργεί σε συνεννόηση με το κεντρικό άγκιστρο να ολοκληρώσει την έκχυση των λειωμένο χάλυβα σκουριές και άλλες βοηθητικές ανύψωση.

Το τρόλεϊ ταξιδεύετε μηχανισμό και κύριος ηλεκτρικός εξοπλισμός εγκαθίστανται στο η δοκός. Το girderand #39; s ηλεκτρικό πίνακα δωμάτιο απασχολεί πετροβάμβακα για θερμομόνωση, και έχει ένα δοχείο ψύξης μέσα του αέρα. Να μειώσει την ακτινοβολία θερμότητας των λειωμένο χάλυβα μεταλλικά δομικά μέλη, διάφραγμα athermal βρίσκεται κατά μήκος της βαθμονόμησης κατεύθυνση στο κάτω μέρος της δοκού.


Συνθήκες εργασίας:

1. θερμοκρασία: -1 ~ + 60℃
2. The η σχετική υγρασία είναι όχι περισσότερο από 50%, όταν η θερμοκρασία είναι + 40 C?
3. Εργασία κατηγορία: A7
4. πηγή ενέργειας: 3ph, 380V, 50HZ ήως ανά απαίτηση του πελάτη.


Μέρη του γερανού ΓΒΕ χύτευσης

Κύρια δοκός
Περιέχει το πλαίσιο δοκός, πλατφόρμα, παντογράφου και τρόλεϊ σιδηροδρομικών. Ισχύει η αμμοβολή και ζωγραφική υψηλής ποιότητας, καλά επιλεγμένη πλάκα χάλυβα, προηγμένα συγκόλλησης τεχνολογία και εξοπλισμό.
Τρόλεϊ
Αποτελείται από μοτέρ μειωτήρα, φρένων, πλαίσιο καροτσακιών, τύμπανο, γάντζο, τροχαλιών κλπ. Το καρότσι περιλαμβάνει άρση μηχανισμό και σταυρό διακινούμενο μηχανισμό. Το καρότσι είναι αυστηρά σχεδιασμένο σύμφωνα με την εφαρμογή και περιβάλλον εργασίας.
Τέλος πορείας
Λειτουργεί ως καιρό διακινούμενο μηχανισμό και συνδυάζει με ακτίνα, τροχό, κινητήρα, ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ, φρένων και άλλα μέρη. Η χαλύβδινη πλάκα εγκρίνει η αμμοβολή, βαφή υψηλής ποιότητας και υλικό. Το τέλος πορείας είναι ρουλεμάν δοκάρια.
Ηλεκτρικά μέρη
Επιλέγουμε υψηλής ποιότητας ηλεκτρικά μέρη με βροχή κάλυψη. Το τροφοδοτικό είναι μαέστρος μπαρ. Θα μπορούσε να προσφέρουμε τα κορυφαία μάρκα ηλεκτρικών εξαρτημάτων, όπως: Siemens.

QDY typeOverhead CraneSafety χαρακτηριστικά

1. συσκευή προστασίας υπερφόρτωσης

2. top ποιότητας καιρό φέρουν buffer υλικά πολυουρεθάνης

3. γερανός ταξιδεύουν όριο διακόπτη

4. χαμηλότερη λειτουργία προστασίας τάσης

5. επείγουσα διακοπή συστήματος

6. άρση ύψος όριο συσκευής


Κοιτάζοντας μπροστά για να λάβετε το ερώτημά σας με τις παρακάτω λεπτομέρειες πληροφορίες:

1. ικανότητα ανύψωσης
2. το διάστημα (σιδηρόδρομος κέντρο σε κέντρο)

3. το απαιτούμενο ύψος ανύψωσης (από το γάντζο στο έδαφος)

4. γερανός που ταξιδεύουν το μήκος

5. Τι θα αρθεί από το Γερανάκι

6. η ταχύτητα κίνησης γερανών και κυματίζει (m/min)

7. η ράγα μήκος και το ύψος.

8. ενιαία ταχύτητα ή διπλή ταχύτητα για την ανύψωση και να ταξιδεύετε;

9. Οδηγός καμπίνα ή κρεμαστό στοιχείο ελέγχου;
10. Πόσες ώρες εργασίας ανά ημέρα;

11. πηγή ρεύματος: 380v, 50Hz, 3phase ή άλλους;

Διπλή δοκός ΓΒΕ γερανός μετά την πώληση υπηρεσία

1. ένα έτος εγγύηση για ολόκληρη μηχανές από γερανό που τρέχει

2. η παροχή δωρεάν ανταλλακτικά

3. χαμηλή χρέωση για συνεχίσει συντήρησης όταν έχει λήξει η εγγύηση

4. αποκλειστική μηχανικός υποστήριξης ανά πάσα στιγμή

5. μπορούμε να παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση για τους τελικούς χρήστες

Εταιρεία ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

Henan Xinqi μηχανήματα Industry Co, ε.π.ε. Είναι επαγγελματίας κατασκευαστής των ανυψωτικός εξοπλισμός μεγάλη ανώνυμη εταιρία. ITS κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν ενιαία- και cranes.bridge διπλό δοκός γερανοί, γερανογέφυρες, μεταλλουργικές γερανοί, γερανοί αντι-εκρηκτικό, πλοίο κτίριο Γερανογέφυρες, γέφυρα συναρμολόγηση μηχανές και Ηλεκτρικά παλάγκα. Η εταιρεία διαθέτει πλήρη προσόντα για παραγωγή, εγκατάσταση και συντήρηση και μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των διαφόρων βιομηχανιών.

Η εταιρεία βρίσκεται σε μία από τις μεγαλύτερες περιοχές βιομηχανική συσσωμάτωση στη χώρα - Henan Changyuan ανύψωσης εξοπλισμού ζώνη. Το εγγεγραμμένο κεφάλαιο της εταιρείας είναι RMB γιουάν 120 εκατομμύρια, και η εταιρεία έχει πάγια περιουσιακά στοιχεία της RMB 80 εκατομμύρια ειδικό πρώτου σταδίου έργου καλύπτει μια έκταση 226,360 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένων των 11,760 τετραγωνικών μέτρων από κτίρια γραφείων, 58, 076 τετραγωνικά μέτρα των εργαστηρίων και 66,166 τετραγωνικών μέτρων του έξω-πόρτα περιοχές λειτουργίας. Η εταιρεία διαθέτει πληρέστερο εξοπλισμό για την παραγωγή και τη δοκιμή και έχει προχωρήσει στη βιομηχανία όσον αφορά τις τεχνολογίες του χάλυβα προ-επεξεργασία, ψηφιακή κοπής, auto-ΚΟΛΛΗΣΗ και μηχανή επεξεργασίας.

Χάρη σε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην άρση βιομηχανία εξοπλισμού, η εταιρεία έχει πλούσια παραγωγή και την εμπορία εμπειρία. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει κολλήσει το δόγμα διαχείρισης προσανατολισμένη άτομα, επιστημονική, τεχνολογική καινοτομία και ειλικρινής εξυπηρέτηση. η εταιρεία απαιτεί τα προϊόντα της είναι υψηλής ποιότητας και υψηλής απόδοσης. Ο πυρήνας του εταιρικού πολιτισμού είναι άνθρωποι-σεβόμενοι, επαγγελματική και επιστημονική και ρεαλιστική, αποτελεσματική και άριστη.

Ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων είναι 1200, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 60 ενδιάμεσων και ανώτερων τεχνικό προσωπικό. Το περιβάλλον του φυτού είναι όμορφη και το φυτό έχει πλήρεις εγκαταστάσεις όπως εργαζόμενο κοιτώνες, ειδικών κτιρίων και καντίνα πολλαπλών λειτουργιών. Με βάση την ανθρωποκεντρική διαχείρισης, η εταιρεία έχει απασχολούνται πολλά ταλέντα και δίνει μια πλήρη Παίξτε για να τις δυνατότητές τους, με αποτέλεσμα την βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, υπάλληλος ικανότητα και ικανότητα έρευνας και ανάπτυξης. Όλα αυτά θα βοηθήσει την εταιρεία να αναλάβει την κατασκευή σε μια εξαιρετική παραγωγός εξοπλισμού ανύψωσης στη χώρα.

Η έννοια της ανάπτυξης πιστεύεται από όλα τα μέλη της εταιρείας είναι ποιότητας υλικό + πλήρη εξοπλισμό + προηγμένη τεχνολογία = προϊόν ποιότητας + διακριτικοί υπηρεσιών = ζωή της επιχείρησης. Η εταιρεία έχει περάσει την πιστοποίηση των τριών συστημάτων. Με βάση τα κέντρα εξυπηρέτησης μετά την πώληση στις κύριες πόλεις πανελλαδικά, η εταιρία εγγυάται ότι τεχνικοί μπορούν να παρέχουν επιτόπου εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών μετά την κλήση της υπηρεσίας λαμβάνεται. Αυτό έχει αξιολογηθεί ευρέως από τους πελάτες και υπόσχεση διατήρησης της επιχείρησης, ολοκληρωμένη ιδιωτική επιχείρηση και ταχεία αυξανόμενη επιστημονική και τεχνολογική επιχείρηση.

Όλο το προσωπικό αποτίσω φόρο τιμής στους φίλους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και νέα και παλιά πελάτες οι οποίοι στήριξη και φροντίδα για την ανάπτυξη της εταιρείας.

Ειλικρινά Καλωσορίστε διορατική προσωπικού να συνεργαστούν μαζί μας για μας αμοιβαία οφέλη!Hot Tags: qdy τύπος 5-74t / / χύτευση γερανός με γάντζο, κατασκευαστές, προμηθευτές Κίνα εργοστάσιο, αγορά, χαμηλού κόστους, προσαρμοσμένη, χαμηλή τιμή, εισαγωγικά
Συναφή προϊόντα